Коментар и от бившия премиер Бойко Борисов, който беше в Кръстова

...
Коментар и от бившия премиер Бойко Борисов, който беше в Кръстова
Коментари Харесай

Борисов: Превърнаха България в царство на хаоса

Коментар и от някогашния премиер Бойко Борисов, който беше в Кръстова гора. Той съобщи, че президентът Румен Радев е докарал страната до безусловно безвремие, както и че България се е трансформирала в " царството на хаоса ", съобщи BgOnAir.

Според Борисов, вотът 2 в 1 е превдварително решен. Той уточни, че в обстановка на свръхдефицит България няма никакъв късмет да влезе в Еврозоната. Бившият министър председател попита и какво е свършило служебното държавно управление и добави, че има задкулисие.

Лидерът на ГЕРБ направи прогноза и за тежка икономическа обстановка след януари. Това била и повода всеки да желае да е в съпротива. Бившият министър-председател обаче не заяви името на претендента на ГЕРБ за президент.

" Чакаме към този момент трети избори. Бойко Рашков да каже кого сме подслушвали. Има чудовищна агитация против ГЕРБ. Това са проценти, които ни се вземат от изборите. Никаква държавност, институционалност. Превърнаха Народното събрание в прислужник на Румен Радев. Лъжат пенсионерите за 2-3 месеца, че им дават пари ", разяснява Борисов.

По-рано екс министър председателят написа на страницата си във Facebook: 

" Игуменът на Бачковския манастир свещеник Сионий ми сподели обновените крила на светата обител. Радвам се, че напъните ни през годините, да подкремяме Церквата, водят до такива положителни резултати. Манастирите ни стават все по-посещавани и налични за българските миряни. След ужасните времена на комунизма, когато страната забраняваше вярата, в този момент народът ни си върна обичта към Бога. Ролята на ГЕРБ в тези процеси е значима и това ни прави горди, само че и смирени. Защото доста е направено, само че още повече имаме да създадем.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР